Navigácia

Právne informácie

Aktuality zo života školy

Vianočný piškvorkový turnaj 2018

10. decembra 2018 sa už po štvrtýkrát uskutočnilo školské kolo súťaže v „piškvorkách“. Trio organizátorov (Mgr. Červená, Mgr. Chupáč a Ing. Kubinec) najskôr zúčastnených oboznámilo s pravidlami súboja. Podľa nich „každý s každým“ odohral tri vzájomné zápasy  (v danej dvojici mohol každý začať raz prvý a v poslednom zápase začínal zvyčajne víťaz predchádzajúcich dvoch duelov alebo si spôsob začiatku hráči určili sami). Hralo sa na štvorčekovom papieri na 5 neprerušovaných symbolov (krížik alebo kruh) v ľubovoľnom smere.

Na 2. až 4. mieste (resp. iba na 2. mieste) sa napokon po odohraní všetkých 30-tich (každý po 12) zápasov umiestnili až traja súťažiaci s rovnakým počtom bodov aj po ďalšom súťažnom kole (vzájomný rozstrel), ktoré malo určiť víťazov na zvyšných súťažných miestach a konečné poradie bolo nasledovné (okrem uvedených sa ešte šk. kola zúčastnila aj Katarína ZANOVITOVÁ s I.ZA):

1. miesto:         Monika HMÍROVÁ, 2.ZUA (postup do súťaže medzi „našimi“ školami, bola víťazom aj minulý šk. rok)
2. až 4. miesto: Kristína FEFKOVÁ, 3.ZUA
                        Gabriela BAZGEROVÁ, 1.ZUA
                        Patrik ŠAMAJ, 2.ZA

 

VÝSLEDNÉ PORADIE (VÍŤAZI OBOCH ŠKÔL PO VZÁJOMNÝCH ZÁPASOCH):

1. Monika HMÍROVÁ, 2.ZUA (SZŠ sv. Františka z Assisi)
2. Alžbeta BRUSÁKOVÁ, 3. UVB (SOŠPg sv. Márie Goretti)
 

Ďakujeme za účasť a víťazom gratulujeme! Taktiež ďakujeme aj sponzorom za ceny pre víťazov a najbližšie sa stretneme pri hre „Sudoku“ v marci 2019, ktorou si chceme pripomenúť „Deň mozgu“. Nuž nezabudnite trénovať, pretože sa na Vás opäť tešíme...

Ing. Viktor Kubinec, vyučujúci INF a API

Novinky

Kontakt

  • Stredná zdravotnícka škola sv. Františka z Assisi
    Horná 137, 022 01 Čadca
  • (+421) 041/433 51 22 - sekretariát,

Fotogaléria